KGZ Ptuj X
GO

Koledar izobraževanj

Organiziramo splošna izobraževanja in obvezna izobraževanja. 

Izobraževanja - sreda, 18. november 2020

40 urno usposabljanja živinorejec/živinorejka

Datum in čas: 26. 11. 2020 ob 09:00

Lokacija:

OBVESTILO

 

 

Obveščamo  vas, da bomo izvedli 40 urno usposabljanja živinorejec/živinorejka, ki je lahko referenca za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije.

 

Predavanja bodo  potekala  26., 27., 30., novembra in 2., decembra 2020 po urniku med 8.in 16 uro, ki vam ga bomo posredovali naknadno po vaši prijavi.

 

Izobraževanje bo, zaradi nastale situacije z novim koronavirusom SARS-Cov-2, letos izjemoma potekalo na daljavo, preko spletne aplikacije ZOOM (https://zoom.us/). Zaradi narave dela s spletnim orodjem ZOOM, je obvezna prijava preko spletnega obrazca, dostopnega TUKAJ . Po prijavi boste prejeli povratno informacijo in podrobnejša navodila glede izvajanja spletne oblike predavanj, skupaj s časovnico. Spletna aplikacija omogoča kreiranje liste prisotnosti in izdaje potrdila za udeležbo, zato je prijava preko obrazca NUJNA! V primeru težav nam lahko pišete na e-naslova: uros.bunderla@kgz-ptuj.si ali matic.leben@kgz-ptuj.si ali pa pokličete na telefonsko številko 041 670 842 - Matic.

 

Tečaj je namenjen predvsem bodočim mladim prevzemnikom kmetij za pridobitev novih znanj in kot referenca za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije v primeru, ko prevzemnik nima ustrezne kmetijske izobrazbe.

 

Cena tečaja znaša 150,00 € (DDV je vključen v ceno).

 

 

 Prijave bodo možne do ponedeljka, 23.11.2020.

 

 

 

                                                                                                         Vodja oddelka,

Kmetijska svetovalna služba:

  Peter Pribožič, univ. dipl. ing zoot.