KGZ Ptuj X
GO

Koledar izobraževanj

Organiziramo splošna izobraževanja in obvezna izobraževanja. 

Izobraževanja - ponedeljek, 20. december 2021

Vabilo na seznanitev o ekološkem kmetijstvu z osnovnimi zahtevami in možnostmi vključitve v ekološko kmetijstvo na območju KGZS Zavoda Ptuj

Datum in čas: 20. 12. 2021 ob 12:00

Lokacija:

 

V ponedeljek 20.12. 2021 ob 12. uri vas vabimo na delavnico o ekološkem kmetijstvu, ki bo potekala preko ZOOM aplikacije.

Povezava do izobraževanja je:  https://us02web.zoom.us/j/87321785397

Na predstavitvi bodo sodelovale svetovalke, ki pokrivajo ekološko kmetijstvo pri našem zavodu, Darja Artenjak, Cvetka Bunderla, Branka Majcen, Suzana Pušnik in Marija Kresnik. 

Iz Inštitut za kontrolo in certifikacijo v kmetijstvu in gozdarstvu Maribor  bo sodeloval direktor  Robert Rojko in strokovni sodelavec Jože Rantaša.  

Predviden potek delavnice

  1. Uvodni pozdrav s strani KGZS Zavoda Ptuj - vodja oddelka kmetijske svetovalne službe Peter Pribožič
  2. Pozdrav s strani Inštituta za kontrolo - direktor Robert Rojko
  3. Predstavitev podatkov o ekološkem kmetijstvu, številu kmetij v EK in v pripravi ter predstavitev svetovalnega dela po izpostavah na območju KGZS Zavoda  Ptuj  - Darja Artenjak.
  4. Izvajanje nalog na področju ekološkega kmetijstva s strani Inštituta za kontrolo in certifikacijo v kmetijstvu in gozdartsvu Maribor  - strokovni sodelavec Jože Rantaša
  5. Vprašanja in odgovori s strani udeležencev

 

Na webinar o ekološkem kmetijstvu so vabljene kmetije, ki so že v ekološkem kmetijstvu, so v pripravi in preusmeritvi ter tisti, ki se zanimajo in bi si želeli vključiti v  ekološko kmetijstvo.

 

Vodja oddelka Kmetijske svetovalne službe

Peter Pribožič s.r.